Garantie produse | Turnichetul.ro

Garantie produse

Turnichetul.Ro ofera garantie tuturor produselor achizitionate din catalogul online!

   Garantia este lucrul care ofera siguranta unei functionari corecte o perioada de timp. Daca un produs se defecteaza si este inca in garantie, acest fapt implica constatarea defectiunii si rezolvarea ei.

   Garantia produselor achizitionate din acest magazine online este valabila numai in cazul defectarii in conditii normale de utilizare. Pe parcursul garantiei, turnichetii sunt reparate la locul automatizarii sau la sediul firmei noastre in cel mai scurt timp. Metoda aleasa pentru rezolvarea defectiunii este aleasa in functie de gravitatea problemei si de instrumentele necesare pentru rezolvarea ei.

Daca apelati si la serviciile noastre de montaj si instalare, garantia produselor creste considerabil!

   In functie de produs, garantia turnichetilor cumparati de pe acest site poate dura 12 luni, 24 luni sau chiar 36 luni. Timpul de garantie al unui turnichet este diferit pentru fiecare in parte deoarece sunt luati in considerare mai multi factori.

   De exemplu, daca alegeti sa va montam noi turnichetul, durata garantiei este mai indelungata decat daca alegeti sa il montati singur. Doar apeland la serviciile noastre va puteti bucura de servicii profesioniste de automatizare functionabile o perioada indelungata de timp.

Conditii de acordare a garantiei

   Toate produsele achizitionate de la Turnichetul.ro beneficiaza de garantie. Singura diferenta este timpul acesteia.

   Conditiile de garantie si procedura in cazul defectarii unui turnichet sunt detaliate in Certificatul de garantie care insoteste fiecare produs de automatizare achizitonat din magazinul nostru online.