Turnicheti glisanti | Turnichetul.ro

Turnicheti glisanti

Turnichetii glisanti sunt turnicheti care asigura control acces, rapid si eficient in doua directii, oferind un sistem de control si securitate de inalta calitate. Turnicheti glisanti sunt alcatuiti din doua unitati paralele. Bariera este formata de doua usi glisante si fiecare unitate este echipata cu cate o usa glisanta.

Turnicheti glisanti sunt sisteme control acces utilizate in special pentru administrarea traficului pietonal in interiorul aeroporturilor, statiilor de tren, punctelor de acces in cladirile de utilitate publica, stadioane, sali pentru spectacol, expozitii, teatre, cinematografe, sau puncte de acces si pontaj la locul de munca.


Preturi aici !Filtreaza dupa producatori


Afişare 1 - 32 din 67 (3 pagini)

Turnicheti glisanti

Cu ajutorul cititorului de carduri, accesul este permis – maxim 3 persoane, valoare care este reglabila intre 1 si 10. Fiecare “autorizare” de acces are o perioada maxima de 8 secunde iar la trecerea unei persoane, acest timp este resetat. Tipuri de control acces permise:

  • Acces controlat in ambele directii
  • Acces controlat unidirectional si iesire libera in directia opusa
  • Acces controlat intr-o singura directie si pasaj blocat in directia opusa
  • Acces liber in ambele directii
  • Blocare acces in ambele directii

Un turnichet glisant poate fi echipat cu panou de control. Panoul reprezinta o unitate separata si poate fi pozitionat intr-un birou de receptie. Unitatea de control poate fi folosita cu o serie de functie. Canatele usii pot fi blocate in pozitia inchis sau deschis, dar pot fi si setate sa ramana deschise.

Unitatea de control la turnicheti glisanti este prevazuta cu butoane pentru a permite unei singure persoane trecerea in ambele directii, sau pentru a permite trecerea continua de persoane.

De asemenea, turnicheti glisanti pot fi echipati cu sistem de cititor de carduri. Siguranta se afla in topul prioritatilor in confectionarea turnicheti glisanti, acestia fiind fabricati conform unor standarde inalte de calitate.

Un turnichet glisant este proiectat pentru instalari in banda unica sau benzi multiple. Benzile multiple sunt create prin inserarea uneia sau a mai multor unitati intermediare, care au aripa pivotanta pe ambele parti. In spatii cu trafic pietonal ridicat, se pot aloca benzi de intrare si benzi de iesire pentru a imbunatati fluxul de trafic. In functie de sistemul de autorizare, fiecare banda are o capacitate de 25-30 de persoane pe minut intr-o singura directie.