Turnicheti rotativi | Turnichetul.ro

Turnicheti rotativi

Turnicheti rotativi ofera un control acces optim de securitate atat pentru interior cat si pentru exterior. Un turnichet rotativ se potriveste oricarui mediu datorita finisajului din otel inoxidabil. Turnicheti rotativi au un design compact si transparent.

Exista o varietate de modele de turnicheti, ei pot avea diferite forme: drepti, rotunzi sau unghiulari, designul modular asigurand adaptarea usoara la locul unde trebuie instalat. Accesul se poate face in ambele directii, insa nu simultan. Aceste sisteme sunt utilizate in diverse medii ca: zone de receptie in companii, cladiri de birouri si guvernamentale, banci, muzee si terminale de aeroport. Sunt usor de instalat: direct pe pardoseala finita sau flotanta.

Filtreaza dupa producatori


Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Turnicheti rotativi

Turnicheti rotativi sunt turnicheti alcatuiti dintr-o carcasa de inox, montata in pardoseala, in interiorul careia se gaseste intreg mecanismul care asigura rotirea, plus unitatea de control.

Tunicheti rotativi asigura control bidirectional si blocare acces dintr-o directie sau din ambele, atunci cand este setat in acest sens.

Unitatea de control de turnichet rotativ inglobeaza mai multe functii, iar utilizatorul poate seta usor parametrii de functionare.