Turnicheti tripod | Turnichetul.ro

Turnicheti tripod

Turnicheti tripod sau bariere tripod sunt echipamente destinate accesului simplu sau multiplu. Un turnichet tripod dispune de un design modern si eficient cu o constructie robusta si rezistenta.Turnicheti tripod sunt mecanisme de control acces care permit trecerea secventiala – o singura persoana, pe baza unui instrument special de acces – cartela.

Turnicheti tripod unidirectionali permit accesul intr-o singura directie, iar cei bidirectionali – acces in ambele directii. In functie de modalitatea de instalare, turnicheti tripod pot avea instalare cu picior in pamant sau instalare pe perete. Fiecare turnichet tripod are functie de evacuare in caz de urgenta (caz in care se pot roti liber).


Preturi aici !

Filtreaza dupa producatori


Afişare 1 - 32 din 124 (4 pagini)

Turnicheti tripod

Turnicheti tripod pot avea atasate diverse sisteme electronice de acces cu card sau cu amprenta digitala, recunoastere faciala, cod numeric, jetoane, bilete sau abonamente. Timpul in care turnichetul este deschis după validarea unui acces este setabil si reglabil de la 1 – 30 s. Turnicheti tripod sau bariere tripod ofera un nivel ridicat de securitate pentru:spatii industriale, cladiri administrative, banci, sali de sport/antrenament, statii, instalatii militare, aeroporturi etc.