Turnichet tripod KARTSIS M2400 | Turnichetul.ro

Turnichet tripod KARTSIS M2400

TKM2400
În Stocul
furnizorului

Turnichet tripod KARTSIS M2400 este un turnichet mecanic cu lungimea de 39 centimetri si inaltimea de peste 1 metru, potrivit pentru cladiri publice, oferind acces in ambele directii.

Daca se alege sa se realizeze controlul acestui turnichet KARTSIS M2400 prin intermediul unui calculator, este un lucru usor de realizat. De asemenea, un singur calculator poate gestiona pana la 256 de turnicheti in acelasi timp.

Detalii specifice pentru turnichet KARTSIS M2400:

  • Turnichet bidirectional: poate fi setat sa functioneze in oricare din cele doua sensuri de mers;
  • Control prin microprocesor: microprocesorul controleaza accesul si ofera libertate doar intr-un singur sens;
  • Posibilitati multiple de control: turnichetul are o iesire digitala pentru a transmite informatii, insa acestea pot fi transmise si catre un calculator;
  • Acces pentru situatiile de urgenta: in timpul intreruperii aliemntarii, turnichetul lasa bratele in jos, oferind trecerelibera;
  • Display luminos: 3 nivele de lumina ofera informatii pentru cei care utilizeaza turnichetul.
Caracteristici tehnice turnichet tripod KARTSIS M2400:
Alimentare: 100-240 Vac
Putere: 60 W
Dimensiuni: 240x390x1030 mm
Lungime brat: 430 mm
Material: otel
Temperatura: -20°C / 50°C


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Turnichet tripod KARTSIS M2400 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Turnichet tripod KARTSIS M2400 poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun