Turnichet glisant Perco ST-02 | Turnichetul.ro

Turnichet glisant Perco ST-02

TPST02
În Stocul
furnizorului

Turnichet glisant Perco ST-02 este o poarta de trecere rapida cu panouri glisante, avand aspect modern si elegant. Acest turnichet ofera o solutie simpla de tranzit si control acces.

Trecerea prin poarta glisanta se realizeaza fara contact, fiind fabricata conform celor mai inalte standarde de confort.

Un turnichet glisant Perco ST 02 este integrabil intr-o gama larga de aplicatii de interior: birouri, banci, cladiri administrative, expozitii sau centre de business. Poarta de trecere rapida ST 02 este disponibila in doua dimensiuni diferite a foilor glisante.

Caracteristici turnichet Perco ST 02:

turnichet Perco ST 02

  • Turnichet Perco ST 02 este echipat cu doua indicatoare cu led-uri in fata panourilor si semnalizare cu led pentru modul curent de lucru (inchis-deschis) pe capac.
  • Carcasa portii are sectiuni cu design special pentru a ascunde cititorul de proximitate integrat (marca Perco);
  • Material de fabricatie: stalpi cu finisaj din otel inox, panouri si acoperis din sticla calita (8 mm);
  • In situatii de urgenta, dupa receptionarea unui semnal din partea unui buton de declansare, panourile de turnichet glisant Perco ST 02 se deschid intr-o directie presetata. In caz de cadere a curentului, canatele glisante se deblocheaza.
  • Sistemul cu senzori infrarosu asigura securitatea pasajului in conditii de tranzit intens.

Set turnichet glisant Perco ST 02 contine:

  • Doi stalpi de poarta cu componente electronice incorporate;
  • Doua panouri glisante;
  • Panou de control.

schita turnichet Perco ST 02

Date tehnice turnichet glisant Perco ST 02:
Alimentare: 24 Vdc
Tip control: bidirectional
Temperatura de operare: 1° – 45° C
Putere consumata: 105 x 2 (W)


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Turnichet glisant Perco ST-02 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Turnichet glisant Perco ST-02 poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun