Turnichet poarta batanta Boon Edam Airport Swinglane | Turnichetul.ro

Turnichet poarta batanta Boon Edam Airport Swinglane

TBEAIRPORTSWINGLANE
În Stocul
furnizorului

Turnichet poarta batanta Boon Edam Airport Swinglane este un turnichet batant folosit in aeroporturi pentru control acces.

Orice turnichet Boon Edam Airport Swinglane este prevazut cu cititor de code de bare 2D, ecran LCD si un printer pentru tichetul de imbarcare. El este certificar de Societatea Internationala de Telecomunicatii Aeronautice si respecta toate standardele CE din domeniu.

Specificatii pentru turnichet Boon Edam Airport Swinglane:

  • Ofera siguranta sporita, fiind conform cu toate regulile CE din domeniul aeronauticii;
  • Designul elegant il face potrivit pentru orice aeroport, fiind confectionat din materiale rezistente de cea mai buna calitate;
  • Protectia este reprezentata de sistemul pentru situatii de urgenta si de senzori de siguranta pe care ii are incorporate;
  • Capacitatea acestui turnichet batant il face potrivit pentru gestionarea unui numar de 16 persoane pe minut.
Caracteristici tehnice turnichet poarta batanta Boon Edam Airport Swinglane:
Alimentare: 110-240 Vac
Putere: 175 W
Temperatura: 0°C / 55°C
Greutate: 200 kg
Capacitate: 16 pers/min
Inaltime: 930 mm


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Turnichet poarta batanta Boon Edam Airport Swinglane au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Turnichet poarta batanta Boon Edam Airport Swinglane poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun