Turnichet poarta batanta Perco WHD-05 | Turnichetul.ro

Turnichet poarta batanta Perco WHD-05

TPWHD05
În Stocul
furnizorului

Turnichet poarta batanta Perco WHD-05 este o aplicatie de control acces economica, ce ofera control unidirectional in zonele cu trafic de pietoni.

Model 1Bej deschis
Model 2Gri inchis

Turnichet poarta batanta Perco WHD-05 este un turnichet fara sistem electomecanic, bidirectional pentru aplicatii de interior, din material de otel cu efect mica perlat de culoare gri inchis. Turnichetul are indicatori luminosi de stare rosu/verde, telecomanda cu cablu, unitate de control cu sursa de alimentare incorporata si baterie.

Caracteristici turnichet Perco WHD 05 poarta batanta:

  • Un turnichet poarta batanta Perco WHD 05 poate fi echipat cu doua tipuri de panouri: de 650 mm sau de 900 mm lungime. Versiunea extinsa, de 900 mm asigura o trecere confortabila pentru persoanele cu dizabilitati (in scaun cu rotile), mame cu carucioare de copii sau cumparatori cu carucioare pline.
  • In cazul pierderii de curent, panoul batant se va misca liber.
  • Cand poarta e deblocata de semnalul de la panoul de control sau de la sistemul de control acces, pasagerul care intra va trebui sa impinga panoul in directia in care trecerea e autorizata. Poarta se va intoarce usor in pozitia initiala dupa ce se face trecerea.
  • La cerere, una dintre directiile de trecere turnichet poarta batanta Perco WHD 05 poate fi blocata.
  • Materiale de fabricatie: otel suflat cu pulbere (la stalp), otel inox lacuit (panoul batant), plastic ranforsat (panoul central). Turnichetul este acoperit cu un model perlat cu efect de mica si se gaseste in varianta bej deschis/gri inchis.
  • Acest turnichet poate fi integrat in orice sistem de control acces si operat atat de la panoul de control cat si cu telecomanda wireless.

Componente set cu turnichet Perco WHD 05:

  • Stalp turnichet batant
  • Unitate de control cu alimentare si baterie
  • Panou de control
  • Panou batant 650/900 mm

schita Turnichet Perco WHD 05

cititor carduri

Lumini semnalizare                              Panou de control

Caracteristici tehnice turnichet poarta batanta Perco WHD 05:
Rata de trecere: 20-22 persoane/min
Alimentare: 12 Vdc
Putere maxima consumata: 14 W
Tip control: bidirectional
Temperatura de operare: +1° + 45° C


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Turnichet poarta batanta Perco WHD-05 au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Turnichet poarta batanta Perco WHD-05 poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun