Turnichet tripod Perco TTR-04CW | Turnichetul.ro

Turnichet tripod Perco TTR-04CW

TPTTR04CW
În Stocul
furnizorului

Turnichet tripod Perco TTR-04CW este un turnichet cu design special pentru aplicatii de exterior sau in zone fara control de climat.

Model carcasaOtel, efect mica, perlat, culoare bej bej efect mica

Pentru o rezistenta sporita la coroziune, carcasa turnichetului este acoperita cu un strat de zinc cu grosimea de 9 microni, aplicat prin galvanizare electro-chimica si cu finisaj uniform, cu aspect perlat (nisip).

Impreuna cu un sistem incorporat de termo-control care pastreaza pe plus temperatura in interiorul carcasei turnichetului, finisajul de calitate determina utilizarea usoara a acestui turnichet Perco TTR 04CW la exterior.

Descriere turnichet tripod Perco TTR 04CW:

  • Acest turnichet are design special pentru aplicatii de exterior. Carcasa include unitate de control cu acumulator incorporat, sistem termocontrol si panou de comanda.
  • Brate bariera standard
  • Datorita sistemului termocontrol, temperatura in interiorul turnichetului model Perco TTR 04CW este mentinuta peste 0 grade, chiar daca cea de afara este sub limita inghetului. Acest lucru face un tunrichet Perco TTR 04CW potrivit pentru instalare in statiuni montane.
  • Sursa de alimentare din interior include o baterie de rezerva cu ajutorul careia turnichetul poate opera fara probleme timp de 4 ore, determinand 1000 deschideri de pasaj (in cazul avariei de curent). Dupa disparitia situatiei critice, bateria se reincarca automat.

Setul cu turnichet Perco TTR 04CW cuprinde:

  • Corp turnichet tripod Perco TTR 04CW cu sistem termocontrol incorporat;
  • Panou de comanda;
  • Brate bariera standard.

schita turnichet Perco TTR 04CW

Componente Perco TTR 04CW

   Led display                             Panou de control cu cablu         Sistem deblocare cu cheie

Caracteristici tehnice turnichet tripod Perco TTR 04CW:
Rata de trecere: 30 persoane/min
Alimentare: 12 Vdc
Tip control: bidirectional
Deschidere pasaj: IP 42
Protectie: 600 mm
Temperatura de operare: -40-+40°C


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Turnichet tripod Perco TTR-04CW au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Turnichet tripod Perco TTR-04CW poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.