Turnichet vertical Ozak BTX 300 D | Turnichetul.ro

Turnichet vertical Ozak BTX 300 D

TOBTX300D
În Stocul
furnizorului

Turnichet Ozak BTX 300 D este un turnichet vertical, dublu, cu trei sectiuni aflate la 120°, fiecare dintre acestea avand noua brate.

Acest turnichet vertical Ozak BTX 300 D este compatibil cu toate sistemele de control acces care detin un contact direct cu sol uscat.

Caracteristici specifice turnichet vertical Ozak BTX 300 D:

  • Corpul turnichetului este realizat din otel inoxidabil finisat, vopsit electrostatic, iar bratele sale sunt din acelasi material, acoperite cu vopsea pulbere electrostatica, galvanizata la cald.
  • Turnichetul este prevazut cu o functie de urgenta, care permite trecerea libera a persoanelor, chiar sic and are loc o pana de curent.
  • Capacitatea sistemului manual:
    • acces liber – 60 trecatori/minut;
    • acces controlat – 18 trecatori/minut.
  • Sistemul turnichetului este bi-directional si poate fi operat manual (optional si motorizat), cu ajutorul unui comutator.


Caracteristici tehnice turnichet vertical Ozak BTX 300 D:
Alimentare: 110/220V.AC; 24V. DC in standby ~6,8W. max. ~17W
Trafic: acces liber – 60 trecatori/minut; acces controlat – 18 trecatori/minut
Temperatura operare -20°C / +68°C
Grad de protectie: IP54
Dimensiuni: 2220 x 1240 x 2215 mm


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Turnichet vertical Ozak BTX 300 D au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Turnichet vertical Ozak BTX 300 D poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun